*/

Elérhetőségek: | info@myfishing.hu | 06-70-60-60-343

Termék részletekHALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek

ÚJ
HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek
 • HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek
 • HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek
 • HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek
 • HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek
 • HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pelletek
990 Ft

A FermentX etetőanyagok és magvak lassan, de biztosan meggyőzik a kételkedő horgászokat is, így már nem kérdés, hogy a felmelegedő, vagy a már felmelegedett vizek leghatékonyabb csalogatóanyagai között tartják számon ezeket. Használatuk során eddig az etetőanyagból kiválogatott kukoricaszemek (vagy a külön megvásárolható erjesztetett magvak) jelentették az eredményes csalit. Sikerült azonban ettől egy hatékonyabb csalit előállítani, amely az erjesztett keverékek legjava. Az új csali család neve: FermentX Oldódó Pellet. Sikerült egyetlen szem granulátumba belesűríteni a FermentX velejét. A csali egy attraktív ízbomba, amely folyamatosan változtatja formáját és küldi a jelet a halaknak, hogy egyél meg! A víz hőmérsékletétől függően 40-80 perc alatt feloldódik, de nehezen elképzelhető, hogy addig (ha van a környéken hal) érintetlen marad. Minden csali fúrt, így a csalizás is rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén fűzhetjük a hajszálelőkére, vagy szilikon csali gumira.

Az összes FermentX etetőanyaghoz kínálunk csalizó pelletet. Jelenleg 7 különböző ízváltozatban: Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Édes Fűszeres, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Mézes Pálinka és Tejsavas Kék Fúzió kerül forgalomba.
Mikor érdemes használni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amíg a tejsavas etetőanyagok a már felmelegedett vizekben igazán hatékonyak, addig az új - 100%-ban természetes alapú - csalik egész évben eredményesen használhatók, főként a ponty és amur szelektív horgászata során.

 

Tejsavas Ananász: 12 mm 80 g Ananász / sárga

 

Tejsavas Betainos: 12 mm 80 g Tejsavas Betainos / világosbarna

 

Tejsavas Édes Fűszer: 12 mm 80 g Fűszeres / piros

 

Tejsavas Mézes Pálinka: 12 mm 80 g méz + barackpálinka / sárga

 

Tejsavas Nagy Amur: 12 mm 80 g fokhagymás zöldfűszer / zöld

 

Tejsavas Nagy Ponty: 12 mm 80 g vegyes gyümölcs+titok / piros

 • Márka
  Haldorádó
  Cikkszám
  myfishing_946398
  Státusz
  ÚJ    

Webáruház készítés