*/
Új jelszó kérése

Elérhetőségek: | info@myfishing.hu | 06-70-60-60-343

Termék részletekHaldorádó Pellet Feeder Complete etetőkosár

Haldorádó Pellet Feeder Complete etetőkosár
 • Haldorádó Pellet Feeder Complete etetőkosár
 • Haldorádó Pellet Feeder Complete etetőkosár
890 Ft

A Pellet Feeder Complete a Pellet Feeder kosár gubancgátló cső nélküli változata, egy olyan speciális eszköz, ami kifejezetten a sok, darabos szemcsét tartalmazó etetőanyagokhoz, a Pellet Packhoz, illetve a szemes anyaggal és pellettel dúsított etetőkosaras keverékekhez ajánlott. Remekül használható a finomszemcsés, gyorsan oldódó, nagy felhőt képező keverékeknél is, amikor lebegő csalival kombinálva, rövid horogelőkével kívánjuk a halakat horogra csalni. Hogyan tudtuk mindezt elérni?

 

Méretek : 30 g, 40 g

Kiszerelés: Minden csomagban 2 db termék található, az egyik zöld, a másik fekete. ( Az első 10.000 dobozban egy csomag (10 db/csg) SASAME, eredeti japán előkötött horog található, amelyet a kívánt méretűre rövidítve már kezdődhet is a horgászat. Minden csomagban 690 Ft értékű ajándékot talál!)

 • A Pellet Feeder Complete a Pellet Feeder kosár gubancgátló cső nélküli változata, egy olyan speciális eszköz, ami kifejezetten a sok, darabos szemcsét tartalmazó etetőanyagokhoz, a Pellet Packhoz, illetve a szemes anyaggal és pellettel dúsított etetőkosaras keverékekhez ajánlott. Remekül használható a finomszemcsés, gyorsan oldódó, nagy felhőt képező keverékeknél is, amikor lebegő csalival kombinálva, rövid horogelőkével kívánjuk a halakat horogra csalni. Hogyan tudtuk mindezt elérni?  Íme a jellemzői:
  - Megnövelt, kibővített drótozásnak köszönhetően az átlagostól nagyobb a tárolókapacitása.
  - A három nagy borda összefogja, megtartja a belenyomott pelletes, vagy szemes csalival vegyített etetőanyagot, amely vízbe érkezés után gyorsan kioldódik belőle. Garantáltan nem ragadnak, szorulnak a szemek a bordák közé.
  - Tökéletes, áramvonalas forma a nagy dobások érdekében.
  - Megtöltve úgy repül, mint az ágyúgolyó!
  - Rendkívül masszív, strapabíró minden méret, kézzel összeroppanthatatlan.
  - Speciális felületkezeléssel elért, különösen szép színezet.
  - Minden csomagban 2 db termék található, az egyik zöld, a másik fekete.
  - Kettő méretben, 30 és 40 grammos kivitelben kerül forgalomba.

  További különlegessége
  A kosár ún. in-line, azaz csúszó rendszerű kosár, amely felső ütköző nélkül is gondoskodik a hal biztonságos megakasztásáról. Hogyan? A feederkosár vastagabbik végében található egy nagyméretű lyuk, amelyet kibélel egy rugalmas gumicső. Ebbe egy pont tökéletesen passzoló forgót helyeztünk. Ez a forgó csak annyira szorul, hogy amikor a hal felszippantja a (rövid előkére kötött, felcsalizott) horgot, behúzza azt a szájába. Menekülés és fárasztás során a kosár felcsúszik a főzsinóron, meggátolva a horog ütötte seb kitágulását és a hal elvesztését.

  Használatbavétele
  Nincs más teendő, mint a kosár műanyag csövén átvezetni a főzsinórt (vagy dobóelőkét) és a forgóba belekötni. A forgó másik végébe pedig bele kell kötni (vagy hurkolni) a horogelőkét. A végszerelék összeállítása kb. 1-2 percet vesz igénybe. Nagyon hatékony a pontyfogás során!!!

  Ajándék az első 10.000 vásárolónak!
  Az első 10.000 dobozban egy csomag (10 db/csg) SASAME, eredeti japán előkötött horog található, amelyet a kívánt méretűre rövidítve már kezdődhet is a horgászat. Minden csomagban 690 Ft értékű ajándékot talál!

 • Márka
  Haldorado
  Cikkszám
  myfishing_341830
  A vásárlás után járó pontok
  18 Ft

Webáruház készítés